Dekodiranje telefona Dekodiranje mobilnih telefona u našem servisu, po povoljnjoj ceni u Beogradu i Srbiji, brzo i bez gubitka podataka i garancije

Dekodiranje mobilnih telefona

Dekodiranje ili otključavanje mobilnih telefona je proces sklanjanja šifre, koja je postavljena od strane korisnika uređaja tj vlasnika ili od strane operatera tj provajdera ( MTS TELENOR VIP itd...) Nakon izvršene usluge dekodiranja mobilni telefon se može koristiti sa SIM karticom bilo kog mobilnog operatera.

Cena dekodiranja tj otključavanja mobilnog telefona u našem servisu zavisi od vrste mobilnog telefona kao i od vrste operatera koji je zaključao mobilni uredjaj. Cena se kreće od 400 rsd pa naviše. Ukoliko želite da proverite cenu dekodiranja mobilnog telefona, možete da nas kontaktirate na neki od navedenih brojeva telefona, ili da popunite kontakt formu na naslovnoj stranici sajta.

  • Mobilni telefon koji je zaključan na mrežu, tj kupljen na ugovor ili uzet u paketu kod operatera, može da radi samo se jednom SIM karticom. Šta to znači ?

Ukoliko ste potpisali ugovor sa VIP-om i dobili od njih uz ugovor i mobilni telefon, moći ćete da ga koristite samo sa VIP mobilnom karticom, a sa MTS ili Telenor SIM karticom tek kada ga dekodirate. Ovo dekodiranje možemo nazvati i mrežno dekodiranje.

 

  • Druga vrsta dekodiranja je uklanjanje korisničke šifre koja može biti Google nalog, apple ID tj icloud nalog, otisak prsta, oblik tj patern, samsung nalog itd. Ovo se dešava u situacijama kada ne možete da se setite vaše šifre ili u slučaju da ga je aktivirao prethodni vlasnik telefona. Ovo dekodiranje u nekim slučajevima podrazumeva vraćanje na fabrička podešavanja telefona i brisanje svih korisničkih podataka iz njega. Za neke modele telefona je moguće ukloniti šifru a da se ne obrišu podaci.

 

Neophodno je da nas pozovete ili da donesete uredjaj na dijagnostiku, kako bi utvrdili da li vaš uredjaj zahteva resetovanje na fabrička podešavanja ili je moguće sačuvati podatke iz telefona.

U nekim situacijama nije moguće ukloniti nalog na mobilnom telefonu. Ovo se uglavnom odnosi na icloud nalog na apple uredjajima.


Dekodiranje mobilnih telefona se vrši na licu mesta i ne traje  duže od 15 minuta. U izuzetnim trenucima kada je broj uredjaja koji su na servisu veći od prosečnog, vreme dekodiranja može potrajati koji minut duže.

 

Neophodno je da nas pre dolaska u servis kontaktirate, kako bi proverili vreme i cenu  za uslugu dekodiranja vašeg uređaja.

 

Za neke modele telefona moguće je izvršiti uslugu daljinskog dekodiranja bez dolaska u servis.

Za ovu uslugu je potrebno da nam prethodno pošaljete model telefona, oznaku operatera kao i IMEI tj serijski broj telefona. Njega možete procitati iz glavnog menija telefona, na nalepnici ispod baterije uređaja ili jednostavnim ukucavanjem *#06# na tastaturi uključenog telefona. Ukoliko je ova usluga moguća za vaš telefon, neophodno je da se prvo izvrši uplata na naš žiro račun i zatim sačekate da Vam pošaljemo kod za otključavanje koji potom sami unesete u telefon.

 

Dekodiranjem se ne oštećuje telefon niti se na taj način gube neke od funkcija i opcija iz menija samog uredjaja. Dekodiranje mobilnog telefona je legalan postupak u Srbiji i kupac tj vlasnik telefona ima zakonsko pravo da uređaj otkljuca.

ipak - postupkom dekodiranja možete izgubiti garanciju na mobilni telefon kod vašeg operatera. Neophodno je da se u našem servisu ili kod operatera prethodno raspitate da li postpkom dekodiranja gubite pravo na garanciju uredjaja.

 

DEKODIRANJE

 

Zahvaljujemo Vam na ukazanaom poverenju

Profitel servis Beograd