Dekodiranje Iphone Telefona Dekodiranje Iphone telefona u našem servisu, po povoljnjoj ceni u Beogradu i Srbiji, brzo i bez gubitka podataka i garancije

Dekodiranje Iphone mobilnih telefona

Dekodiranje Iphone mobilnih telefona je proces sklanjanja šifre, koja je postavljena od strane korisnika uređaja tj vlasnika ili od strane operatera tj provajdera ( MTS TELENOR VIP itd...) Nakon izvršene usluge dekodiranja mobilni telefon se može koristiti sa SIM karticom bilo kog mobilnog operatera.

Cena dekodiranja tj otključavanja Iphone mobilnog telefona u našem servisu zavisi od vrste mobilnog telefona kao i od vrste operatera koji je zaključao mobilni uredjaj. Ukoliko želite da proverite cenu dekodiranja mobilnog telefona, možete da nas kontaktirate na neki od navedenih brojeva telefona, ili da popunite kontakt formu na naslovnoj stranici sajta.

Dekodiranje Iphone telefona se radi preko fabričkog koda, i u ovom slučaju ne gubite ni podatke ni garanciju.

Podržani su uglavnom svi modeli i svi operateri.

iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE,  iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6s, iPhone 6s PLUS, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone Xs, iPhone Xs MAX, iPhone 11, iPhone 11 PRO, iPhone 11 PRO MAX.
 

  • Mobilni telefon koji je zaključan na mrežu, tj kupljen na ugovor ili uzet u paketu kod operatera, može da radi samo se jednom SIM karticom. Šta to znači ?

Ukoliko ste potpisali ugovor sa VIP-om i dobili od njih uz ugovor i mobilni telefon, moći ćete da ga koristite samo sa VIP mobilnom karticom, a sa MTS ili Telenor SIM karticom tek kada ga dekodirate. Ovo dekodiranje možemo nazvati i mrežno dekodiranje.

 

  • Druga vrsta dekodiranja je uklanjanje korisničke šifre koja može biti icloud nalog, otisak prsta, oblik tj patern itd. Ovo se dešava u situacijama kada ne možete da se setite vaše šifre. Ovakvo dekodiranje u nekim slučajevima podrazumeva vraćanje na fabrička podešavanja telefona i brisanje svih korisničkih podataka iz njega. U nekim slučajevima je moguće ukloniti šifru a da se ne obrišu podaci. Uklanjanje tj resetovanje iCloud naloga uglavnom zahteva da imate pristup svojoj mail adresi, ili da znate odgovore na neka sigurnosta pitanja. Ukoliko to nije slučaj, resetovanje icloud naloga može biti skupo, ili u nekim slučajevima (lost or stolen) i nije moguće.

 

Hvala Vam na ukazanom poverenju

Servis PROFitel

Bulevar kralja Aleksandra 140

064/1440524

011/3447965