Dekodiranje Lenovo telefona Dekodiranje Lenovo telefona u našem servisu, po povoljnjoj ceni u Beogradu i Srbiji, brzo i bez gubitka podataka i garancije

Dekodiranje LENOVO mobilnih telefona

Dekodiranje LENOVO mobilnih telefona je proces sklanjanja šifre, koja je postavljena od strane korisnika uređaja tj vlasnika ili od strane operatera tj provajdera ( MTS TELENOR VIP itd...) Nakon izvršene usluge dekodiranja mobilni telefon se može koristiti sa SIM karticom bilo kog mobilnog operatera.

Cena dekodiranja tj otključavanja LENOVO mobilnog telefona u našem servisu zavisi od vrste mobilnog telefona kao i od vrste operatera koji je zaključao mobilni uredjaj. Cena se kreće od 400 rsd pa naviše. Ukoliko želite da proverite cenu dekodiranja mobilnog telefona, možete da nas kontaktirate na neki od navedenih brojeva telefona, ili da popunite kontakt formu na naslovnoj stranici sajta.

Dekodiranje LENOVO telefona se radi preko fabričkog koda, i u ovom slučaju ne gubite ni podatke ni garanciju.

U izuzetnim situacijama, ako je npr operater menjao fabrički kod telefona dekodiranje se ne može uraditi preko fabričkog koda iščitavanjem istog sa servera. U ovakvim slučajevima dekodiranje je moguće softverski, preko USB kabla, ali je neophodno da uređaj donesete do našeg servisa.

Podržani su uglavnom svi modeli i svi operateri

A1000 , A2010 , A536 , A6000 , A6010 , K5 , K5 Note , K6 , K6 Note , Vibe A , Vibe C , Vibe C2 , Vibe P1 , Vibe S1 , Vibe S1 Lite , Vibe Shot , Vibe X3 i mnogi drugi

  • Mobilni telefon koji je zaključan na mrežu, tj kupljen na ugovor ili uzet u paketu kod operatera, može da radi samo se jednom SIM karticom. Šta to znači ?

Ukoliko ste potpisali ugovor sa VIP-om i dobili od njih uz ugovor i mobilni telefon, moći ćete da ga koristite samo sa VIP mobilnom karticom, a sa MTS ili Telenor SIM karticom tek kada ga dekodirate. Ovo dekodiranje možemo nazvati i mrežno dekodiranje.

 

  • Druga vrsta dekodiranja je uklanjanje korisničke šifre koja može biti Google nalog, otisak prsta, oblik tj patern, LENOVO nalog itd. Ovo se dešava u situacijama kada ne možete da se setite vaše šifre ili u slučaju da ga je aktivirao prethodni vlasnik telefona. Ovo dekodiranje u nekim slučajevima podrazumeva vraćanje na fabrička podešavanja telefona i brisanje svih korisničkih podataka iz njega. Za neke modele telefona je moguće ukloniti šifru a da se ne obrišu podaci.

 

Hvala Vam na ukazanom poverenju

Servis PROFitel

Bulevar kralja Aleksandra 140

064/1440524

011/3447965