iPhone Servis Servis iPhone mobilnih telefona u Beogradu i Srbiji po povoljnoj ceni. Reparacija i zamena stakla i displeja ekrana na iPhone mobilnom telefonu i ostale popravke

Servis iPhone telefona

 Servis iPhone mobilnih telefona u Beogradu i Srbiji po povoljnoj ceni.

Servis mobilnih telefona PROFItel Beograd je kvalifikovan za sve vrste hardverskih i softvarskih rešenja za iPhone mobilne telefone. 

Iphone servis mobilnih telefona.jpg

 

Podržana je kompletna usluga servisiranja kao i neophodni delovi za sve iPhone modele, kako aktuelne, tako i modele iz prethodnih godina.

 

Neki od hardverskih problema koji mogu zahtevati fizičku zamenu neispravnog dela u telefonu a  koje uspešno rešavamo su:

- popravka punjenja, bilo da se radi o neispravnom konektoru punjenja ili zameni IC kola za punjenje na matičnoj ploči telefona.

- popravka kamere, bilo da se radi o neispravnoj kameri ili zameni IC kola za kameru.

- zamena LCD ekrana tj. displej-a u kompletu sa touchscreen-om (ili posebno ukoliko je to moguće uraditi na aktuelnom modelu)

- zamea touchscreen-a tj digitajzera

-zamena stakla na mobilnom telefonu.

- zamena baterije (neki iPhone uređaji zahtevaju stručno otvaranje prilikom zamene baterije)

- popravka centralnog Home tastera (ova popravka je neohodna ukoliko Vam centralni tj. Home taster ne reaguje na svako pritiskanje ili ne reaguje na pritiskanje uopšte)

- zamena flet kabla sa Volume +/- , Mute i ON/OFF tasterima (ukoliko Vaš telefon ne reaguje na pritiskanje nekog od tastera – npr. tastera za smanjivanje i pojačavanje zvuka, tastera za vibraciju tj tihi režim ili tastera za uključivanje-isključivanje uređaja)

- popravka mikrofona, zvucnika ili zvona (ukoliko Vas ne čuju prilikom razgovora ili Vi ne čujete sagovornika ili Vam telefon slabije ili uopšte ne zvoni prilikom dolaznog poziva)

- čišćenje uređaja nakon kontakta sa tečnošću (voda, sok, alkohol itd... )

- svi ostali kvarovi koji nisu detaljno navedeni

 

Usluge oko softvera na vašem telefonu, tj resenje softverskih problema koje uspešno rešavamo obuhvataju slededeće :

- Ažuriranje (update) verzije softvera u aparatu bez rizika od gubitka bitnih podataka

- Otvaranje google ID naloga umesto Vas

- Instaliranje aplikacija po želji korisnika (Viber, WhatsApp, Skype... )

- Instaliranje GPS navigacije sa mapama Srbije, regiona ili cele Evrope sa menijem i glasovnim navođenjem na srpskom jeziku

- Prebacivanje imenika i ostalih važnih podataka sa Androida ili Windows telefona na iPhone i obrnuto

- Dekodiranje – otključavanje iPhone uređaja koji su zaključani na neku od mreža operatera ( telefon ne prihvata svaku karticu )

- Jailbreak-ovanje uređaja ( ova usluga Vam praktično omogućava  administratorsku privilegiju sistemskim fajlovima i folderima i daje mogućnost promene fabričkog softvera i aplikacija )

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas pozovite ili nam pošaljite mail sa opisom kvara tj. problema koji imate sa mobilnim telefonom. Neko od zaposlenih će Vas kontaktirati u najkraćem roku i javiti vam orjentacionu cenu za uslugu popravke Vašeg telefona.

Vaš mobilni telefon  nam možete doneti lično, ili ga poslati preko neke od dostupnih kurirskih službi (AKS, Daily, Postexpress…).

Nakon izvršene popravke aparat Vam možemo poslati na kućnu adresu ili ga možete preuzeti lično.

 

Vreme potrebno za popravku zavisi od vrste kvara. Neke poravke se mogu završiti brzo i klijent moće da sačeka u servisu. Za komplikovanije usluge servisa vreme popravke se kreće od 1 do 3 radna dana. Garancija na sve naše usluge je 3 meseca.

 

Nažalost postoje i uređaji za koje cena popravke nije isplativa, u tom slučaju dijagnostiku kvara i naš trud NE PLAĆATE.

 

PROFItel servis i oprema za mobilne telefone
Bulevar kralja Aleksandra 140, Beograd
011/344.79.65  064/144.05.24