zamena touch screen-a

Profitel  servis mobilnih telefona vrši kvalitetnu i brzu zamenu touch screen-a ekrana , tj. reparaciju touch screen-a na mobilnom telefonu.

Nakon kvara tj. oštećenja stakla ekrana (uglavnom izazvano pucanjem usled pada telefona ili njegovim nagnječenjem) neophodno je da mobilni telefon prikazuje normalnu sliku preko celog ekrana (displeja) i da touchscreen radi u svakom delu.

Sam postupak reparacije stakla ekrana vešeg mobilnog telefona se razlikuje u zavisnosti od vrste displeja tj. ekrana. Usluga reparacije stakla ekrana podrazumevaq više koraka :

-          separaciju tj. odvajanje starog stakla

-          skidanje starog sloja OCA lepka

-          nanošenje novog sloja OCA lepka sa novim staklom

-          laminaciju tj spajanje displeja ekrana sa novim OCA lepkom I staklom.

 

Za ovu uslugu servis profitel koristi najsavremenije mašine, koje kroz laminaciju omogućuju da reparacija izgleda kao potpuno nov fabricki displej.

Vreme potrebno za zamenu stakla ekrana se kreće oko jednog radnog dana, ili u toku istog dana od donošenja telefona u servis.

Cena reparacije stakla ekrana je jeftinija od zamenekompletnog ekrana tj. Displeja.

Cenu reparacije za Vaš model telefona možete saznati pozivom na neki od naših brojeva telefona, ili ličnim dolaskom u servis gde serviser u dogovoru sa klijentom odmah definiše vreme i onačnu cenu usluge.

Cena zamene stakla ekrana zavisi od mnogo faktora, a najviše od samog modela telefona, jer je ekran uglavnom debljine 1-2mm I neophodan je određen nivo stručnosti I korišćenje različitih mašina kako bi se ova usluga uspešno završila.

Na sve usluge servis profitel daje garanciju, kako na rezervne delove, tako I na samu uslugu servisa vašeg mobilnog telefona.